Banjaluka-Info

Switch to desktop Register Login

Stravičan zločin kod Mladenovca

Trinaest žrtava - bilans je nezapamćenog zločina u Srbiji koji je rano jutros počinila jedna osoba u pet kuća u Velikoj Ivanči, kod Mladenovca.

 

 

 

Prema, za sada, nepotvrđenim informacijama počinalac ovog zločina e šezdesetogodišnji Ljubiša B. koji je iz vatrenog oružja ubio šest žena, šest muškaraca i jednog dvogodišnjeg dečaka.
On je potom pokušao da ubije ženu i sebe.

Direktor policije Milorad Veljović, koji se sa policijskim ekipama nalazi na licu mesta, potvrdio je Tanjugu da je 12 osoba ubijeno na licu mesta, a da je trinesta osoba preminula u Urgentnom centru u Beogradu.
Prema informacijama kojima raspolaže, Veljović kaže da se dve osobe bore za život među kojima je, kako je naveo, najverovatnije i počinilac ovog užasnog masakra.

Veljović kaže da su policijske ekipe na licu mjesta, uviđaj je u toku i trenutno nije moguće reći šta je bio motiv ovog zločina.

Zločin se dogodio u ranim jutarnjim satima tako što je Ljubiša B. išao od kuće do kuće gde je ubijao svoje komšije. Ubistvo je izvršeno iz pištolja za koji je, tvrdi policija, imao dozvolu.

Prema Tanjugovim informacijama iz Urgentnog centra u tu zdravstvenu ustanovu su dopremljene tri osobe, od kojih je jedna u međuvremenu preminula.
Portparol te ustanove Zorica Marković je rekla da se dve osobe nalaze na odelenju reanimacije.

 "Ubijeno je šest muškaraca, šest žena i jedno dete, a pocinilac je pucao u svoju suprugu i sebe", izjavila je portparolka Hitene pomoći Nada Macura agenciji 'Tanjug'.

 

Ona kaže da muškarac koji je počinio zločin nije bio psihijatrijski bolesnik.

Prvu informaciju o ovom strašnom zločinu dao je jutros dežurni lekar Hitne pomoći pri Domu zdravlja Mladenovac dr Vasilj Žmiko, navodeći da je, prema njegovim saznanjima koje je u tom trenutku imao, ubijeno osmoro ljudi.

"Dve lekarske ekipe su otišle na lice mesta, obe su na putu za Beograd, jer ima troje ranjenih", rekao je Žmiko, navodeći da je poziv lekarima upućen rano jutros oko 05.40 časova.

Inače, Velika Ivanča se nalazi između Mladenovca i Topole i 15 kilometara je udaljena od Beograda.

 

 

(Banjaluka-Info)


Klikni za više informacija >>>>

 

 

    Predsjednica Udruženja 'Majke Srebrenice' izbačena iz sale UN-aNikolić: Tribunal bez pravde, odmogao pomirenju u regionuJedini preživjeli iz Ivanče: Trčao od kuće do kuće i pronalazio mrtveU Srbiji Dan žalosti povodom masakra u Mladenovcu

    Doris Pack: Evropska budućnost Srbije u opasnostiVlada Srbije odbila rješenje za Kosovo'Dveri' i studenti ispred Vlade SrbijeVučić: Ne potpisujemo, nastavljamo pregovore

Banjaluka-Info, Informativni portal sa pregledom vijesti iz grada Banja Luka, te pregledom svih aktuelnih vijesti iz zemlje i svijeta.

Top Desktop version