Banjaluka-Info

Switch to desktop Register Login

Tokom praznika dežurna apoteka 'Prvi maj'

BANJA LUKA - Hitna pomoć i apoteka 'Prvi maj' biće na usluzi građanima 24 časa tokom prazničnih dana 1. i 2. maja.

 

 

 

"Dežurni timovi službe porodične medicine na Poliklinici i u Platonovoj ulici će raditi u dvije smjene, i to od sedam do 20 časova", rekla je Dušica Stanković, portparol Doma zdravlja.

Dodala je da će tokom 24 sata u Službi hitne pomoći dežurati i jedan stomatolog u stomatološkoj ambulanti, dok će pedijatrijske ambulante raditi u prvoj smjeni od sedam do 14 časova u ambulantama u Poliklinici.

Odjeljenje za hematološku i biohemijsku dijagnostiku radiće od sedam do 20 časova na Poliklinici, a poslije toga u Službi hitne pomoći.

"Takođe, 2. maja, u periodu od osam do 15 časova biće otvorene Centralna apoteka, te apoteke 'Zvijezda', 'Boska', 'Lazarevo', 'Metropol', 'Borik' i 'Starčevica', a u periodu od osam do 14 časova apoteka 'Zdravlje'", rekla je Nataša Stanojević, komercijalni menadžer u Centralnoj apoteci.

U "Autoprevozu" su rekli da će za vrijeme praznika autobusi saobraćati prema voznom redu kao da je nedjelja. Administrativna služba grada neće raditi 1.i 2. maja.

"Za vrijeme Praznika rada, 1. maja, radiće mesnice i prodavnice mješovite robe od sedam do 12 časova", rekli su u ASBL.

U četvrtak, od sedam do 12 radiće frizerski i kozmetički saloni, zatim od osam do 16 časova radiće prodavnice mješovite robe, kiosci, auto-praonice i subjekti registrovani za trgovinu na malo, dok će od osam do 21 čas raditi cvjećare i pogrebna društva.

 

 

Izvor:(Nezavisne novine)


Klikni za više informacija >>>>

 

 

    Za sada ništa od obnove parka 'Mladen Stojanović'Banjalučki osnovci prikupili 15 tona sirovinaPripadnici CJB Banjaluka uplatili novac za djecu u Domu Rada VranješevićBanjaluka - Od 300 prodavnica, 250 pred gašenjem

    Banjaluka - Radno vrijeme za predstojeće prvomajske praznikeZbog 'Autoprevoza' smijenjen Aleksandar DeurićDežurstvo u Prijemnoj kancelariji Administrativne službe Grada Banja LukaMuzej savremene umjetnosti RS dobija novi izložbeno-prodajni prostor

Banjaluka-Info, Informativni portal sa pregledom vijesti iz grada Banja Luka, te pregledom svih aktuelnih vijesti iz zemlje i svijeta.

Top Desktop version